Jaarrekening in één dag

De jaarrekening? Als eigenaar van een reisbureau zit u niet te wachten op lange sessies met uw accountant. U bent al druk genoeg. Bij Uwreisaccountant.nl begrijpen we dat. Daarom combineren wij deskundigheid met efficiency én snelheid. Het resultaat: in slechts 1 dag stellen wij voor u de volledige jaarrekening samen, compleet met kengetallen voor de ANVR en de SGR-normering.

Slimme aanpak

Ons geheim? Terwijl u druk bent met ondernemen, bereiden wij alles tot in de puntjes voor. Toegang tot uw online administratie is het enige wat we van u vragen. Wij regelen de rest.

De dag van de jaarrekening

Wij doen geen 3 dagen, geen 2 dagen, maar slechts 1 dag een beroep op uw spaarzame tijd. Op de ´grote dag´ komen we op de koffie met uw complete dossier: quality time. We bespreken de zaken die ons zijn opgevallen, geven tips en uiteraard beantwoorden we al uw vragen. Aan het eind van ons gesprek weet u al precies hoe de jaarrekening eruit komt te zien.

Afronding

Het is tijd om te vertrekken. Terwijl u uw eigen werk weer oppakt, ronden wij de jaarrekening af in ons kantoor. Binnen een paar dagen heeft u de definitieve jaarrekening in huis.

Kies voor kwaliteit én gemak

Wilt u alles rond uw jaarrekening ook binnen één dag goed geregeld hebben? Of wilt u meer informatie? Neem contact op met Uwreisaccountant.nl. Bel 033 - 76 76 160, mail info@uwreisaccountant.nl of kijk op www.uwreisaccountant.nl ´Jaarrekening in 1 dag´ is beschikbaar voor alle B.V.´s, N.V.´s en andere rechtspersonen.

Over Uwreisaccountant

Uwreisaccountant is dé specialcountant voor de reisbranche. ZRA / ZSO, stenen reisbureaus en touroperators profiteren van onze jarenlange ervaring, specifieke kennis en ons uitgebreide netwerk in de reiswereld.