Kwartaalscan: haal het maximale uit uw reisonderneming

Succesvoller ondernemen in de reiswereld? Op het juiste moment de juiste beslissingen nemen? De uitgebreide Kwartaalscan van Uwreisaccountant.nl is een belangrijk en efficiënt hulpmiddel om het maximale uit uw reisonderneming te halen. Niet alleen vandaag, maar het hele jaar door.

Wat is de Kwartaalscan?

De Kwartaalscan is een uitvoerige meting, speciaal ontwikkeld voor reisondernemers. De Kwartaalscan, een soort thermometer die we in uw reisonderneming stoppen, vergelijkt prognoses met behaalde resultaten. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om omzet, paxen en parties, marges, seizoenvergelijkingen, kosten, personeel, SGR-eisen, ANVR kengetallen, verzekeringen en cross selling. Ook niet financiële gegevens worden besproken.

De meerwaarde van de Kwartaalscan

De uitkomst van de Kwartaalscan maakt veel duidelijk over de huidige conditie van uw reisonderneming. Ligt u op koers voor de jaardoelen? Waar liggen kansen om de resultaten te optimaliseren? Een ervaren reisaccountant ´schuift´ elk kwartaal bij u aan om de uitkomsten te bespreken, praktische tips te geven, te sparren over de toekomst en al uw vragen te beantwoorden.

Drie Kwartaalscans per jaar

De Kwartaalscan voeren we drie keer per jaar voor u uit. Terwijl u druk bent met prachtige reizen verkopen, analyseren wij alle cijfers. Alleen voor het gesprek vragen we een uurtje van uw tijd. Tijdens het vierde gesprek van het jaar bespreken we de jaarrekening en de doelen voor het nieuwe jaar.

Wilt u ook een Kwartaalscan of wilt u meer informatie? Neem contact op met ….