ZRA verkiezings motivatie.

 
Wat is het belang van de verkiezing?

De ZRA-verkiezing is een mooi meetpunt voor ZRA´s. Waar staan ze in de markt? Daarnaast is het natuurlijk de uitgelezen mogelijkheid om bij collega´s in de keuken te kijken. Leerzaam en inspirerend!

Waarom treed je op als sponsor?

Als specialist in de reiswereld zijn we met Uwreisaccountant dagelijks bezig om de kwaliteit in de branche te verbeteren. De ZRA-verkiezing levert daaraan ook een belangrijke bijdrage en daarom ondersteunen we dit evenement graag.

Wat betekent de ZRA voor jouw bedrijf?

Bij Uwreisaccountant voelen we ons aangetrokken tot ZRA´s. Ze zijn enthousiaste en gepassioneerde reisondernemers met wie het prettig samenwerken is. Wij helpen de ZRA´s graag om te groeien en hun onderneming tot een succes te maken. Dat doen we met persoonlijke begeleiding en online dienstverlening op maat.

Hoe staan de ZRA´s ervoor?

Onderling zijn er natuurlijk grote verschillen, maar over de gehele lijn hebben ZRA´s een goede ontwikkeling doorgemaakt. Ze werken professioneler en bieden vaker toegevoegde waarde. In plaats van pakketreizen te verkopen, stellen ze nu zelf reizen samen voor hun klanten. Bijkomend voordeel is dat de marges bij maatwerk beter zijn.

Waar liggen de kansen?

Door de economische onrust in de wereld is het boekingspatroon duidelijk aan het veranderen. Populaire bestemmingen worden plotseling minder geboekt en nieuwe landen komen op. Zweden, Noorwegen en Denemarken zijn op dit moment bijvoorbeeld erg in trek. Het is een uitdaging om hier als ZRA slim op in te spelen.

Hoe loopt het jaar voor Uwreisaccountant?

Naar tevredenheid. We hebben al een aantal leuke nieuwe klanten mogen verwelkomen: ZRA´s, maar ook kleine touroperators en reisbureaus. Daarnaast merken we dat onze naamsbekendheid in de reiswereld is toegenomen. Daar zijn we uiteraard erg blij mee.

Heb je nog nieuws?

Uwreisaccountant gaat nóg meer energie steken in het informeren en begeleiden van onze klanten. We merken dat momenteel niet iedereen het maximale uit zijn online boekhoudpakket haalt. Daarom komen we met nieuwe handleidingen en hebben we recent speciaal voor ZRA´s een nieuwe animatievideo gelanceerd.