Topsport in de reiswereld.

 

Ondernemen is topsport. Net als Sven Kramer, Dafne Schippers en Max Verstappen traint u elke dag, moet u altijd presteren en haalt u alleen de top als u écht goed bent.

Zoals iedere ondernemer begon ik op jonge leeftijd met ´trainen´. Ik studeerde, startte een bedrijf en verzamelde een sterk team om me heen. Mensen die deskundig en vriendelijk zijn én zich net als ik willen blijven ontwikkelen. Ons gouden doel: reisondernemers helpen nóg succesvoller te worden.

Toetsing

Vorige maand kregen we bij Uwreisaccountant.nl bezoek van de SRA voor de driejaarlijkse toetsing. Er was gezonde ´wedstrijdspanning´ en een mooi resultaat: een goede beoordeling.

ZRA-verkiezing

De volgende test staat alweer voor de deur: de ZRA-verkiezing. Onlangs mocht ik als jurylid de video´s bekijken van de finalisten die naar China zijn geweest. Wat een hoog niveau! De uitslag van de wedstrijd wordt pas in 2017 bekendgemaakt, maar één ding weet ik nu al zeker: de winnaar is een topsporter.