Big Four

 

Spot je tijdens een safari in Zuid-Afrika een buffel, leeuw, luipaard, neushoorn en olifant? Dan heb je thuis wat te vertellen. Je hebt de Big Five gezien!

Ik hoor je denken: ´wat heeft dit nu weer met Uwreisaccountant te maken?´ Nou, dat zal ik je vertellen. In de accountancy heb je een Big Four, de grootste vier Nederlandse accountantskantoren. Zodra dat lijstje ergens wordt gepubliceerd, krijg ik standaard een paar plagende appjes. Wilco, je staat er niet tussen met YOURS. Is er wat misgegaan?

Big Four

Tegenwoordig hoef ik gelukkig niet meer uit te leggen dat wij andere ambities hebben. Wij willen niet de grootste, maar vooral de beste zijn. In de reiswereld! Daarom ontwikkelen wij onze specialisatie en spelen we voortdurend in op actuele ontwikkelingen. Neem bijvoorbeeld de stenen reisbureaus. Van doorverkoper zijn ze veranderd in reisorganisator en dat vraagt andere accountantsdiensten.

Ook in 2018 blijven we onze klanten met veel plezier door de financiële jungle gidsen. Hopelijk komen we onderweg nog een carrièretijger tegen, die ons groeiende kantoor komt versterken. De Big Four is gewaarschuwd…

Wilco Bouwman

Uwreisaccountant.nl